A Review Of لامپ زنون

استفاده از رنگهای غیر استاندارد به جای این که دید در شب را بیشتر و واضح تر و خستگی چشم را کمتر کند باعث مختل کردن دید و خستگی چشم را بیشتر می کند پس بهتر است از رنگهای استاندار استفاده کنیم.

به طور کلی برای راهنمایی و رانندگی چند موضوع اهمیت داره:

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش شما استفاده می‌شود، و پشتیبانی از تجربه شما در این وبسایت، و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی توضیح داده شده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توجه داشته باشید که اطلاع از نام و نوع پایه های اختصاصی لامپ هدلایت، کمی تخصصی است و نیازی به یاد گرفتن آن نیست.

مناسب برای اکثر خودروها از جمله نور بالا و پایین ماکسیما، تویوتا لندکروز، مزدا۳، سانتافه، جنسیس، سوناتا، i30، i20 ، اکسنت، النترا، آزرا و …رنگ آبی لایت

لامپ های زنون با توجه به عدد کلوین روی لامپ در رنگ های مختلف موجود می باشند که رایج ترین رنگ ها ۴۳۰۰ کلوین، ۶۰۰۰ کلوین و ۸۰۰۰ کلوین هستند که با توجه به جدول زیر می توانید رنگ نور مورد نظر را انتخاب کنید.

سلام خسته نباشید. آقا این لامپ ۴۳۰۰ کولین رنگ نورش مثل زنون پشت لنز محصولات تویوتا و هیونداس یا مقداری تفاوت داره؟

متمرکز بودن نور خروجی، این نوع لامپ را بهترین گزینه برای استفاده در کنار لنز نموده است. به رانندگانی که خودروی آنها دارای لنز فابریک است یا قصد خرید لنز اسپرت را دارند همیشه توصیه می‌شود که از این نوع لامپ استفاده کنند.

با خواندن توضیحات هر محصول می توانید با جزئیات آن آشنا شوید و همه چیز درباره لامپ زنون را بدانید.

لامپ ها در سبک مختلف برای تولید نور از فناوری های مختلفی استفاده می کنند. به عنوان مثال، لامپ های هالوژن برای تولید نور از گاز هالوژن گرم استفاده می کنند. لامپ زنون لامپ های زنون با استفاده از الکترود و گاز شارژ می شوند.

لامپ زنون به دلیل نوع ساختاری که دارد دارای طول عمر بیش‌تری است.

خریداران گرامی توجه داشته باشید که میزان تولید گرمای ناشی از بهره گیری لامپ های زنون بسیار بالا می باشد و بدیهی است در صورت ضد آب نبودن محصول، سوختگی لامپ و آتش گرفتن و صدمه زدن به تاسیسات برقی اتومبیل اصلا دور از انتظار برایتان نخواهد بود!

لامپ های زنون نسل اول دارای ترانس های بزرگی بود و علاوه بر بزرگ بودن ترانس مصرف برق انها هم زیاد بود همان طور که گفته شد لامپ های زنون نیاز به استارت اولیه و احتراق سریع دارند که در لامپ های زنون نسل اول در زمان استارت تا ۱۸ یا حتی ۱۹ آمپر برق مصرف می کرد و بعد زمان استارت به ۱۳ آمپر کاهش می یافت و روی ۱۳ آمپر ثابت می ماند و زمان رسیدن به روشنایی کامل ۸ ثانیه بود و فاقد هیچ گونه کنترل کننده بود که تمامی این موارد باعث ضعف لامپ های زنون نسل اول می شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *